Samen dineren tijdens de Week van het Hospice

Ook dit jaar was JCI Kromme Rijn met diverse leden weer actief tijdens de organisatie van de Week van het Hospice. PROEF Het Rond was hierbij een van de onderdelen en startte in de Vershof met een gezellig ontvangst. De ondernemers hadden gezamenlijk een plank met lekkere amuses klaar gemaakt voor alle gasten. De tweede editie van dit “walking dinner” werd daarna officieel geopend door een welkomstwoord van Josje van Dijk en Rosanne van Kooten waarna de 175 deelnemers hun eigen route vervolgden naar de verschillende restaurants. In totaal waren er vijf verschillende routes waarbij de gasten in telkens een nieuwe setting konden genieten van een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert . Het weer was prima en de gasten konden middels een korte wandeling van het ene naar het andere restaurant lopen. Voor sommigen betekende het een leuke manier om kennis te maken met verschillende restaurants in Houten, voor anderen een mooie manier om het Hospice te steunen.

PROEF Het Rond is een van de onderdelen van de Week van het Hospice waarmee geld wordt opgehaald voor het Hospice Kromme Rijnstreek in Houten. De Week van het Hospice wordt al vele jaren georganiseerd in Houten door de serviceclubs Rotary Houten, Rotary Club Houten Castellum, Lionsclub Houten en JCI Kromme Rijn. Samen met diverse partners worden activiteiten georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Een nieuwer onderdeel is “In beweging voor het Hospice” waarbij je voor € 10,- mee kon spinnen (fietsen) bij Piazza Sports en direct het Hospice steunde. Door sponsoring van diverse deelnemers werd op zaterdag 29 september een mooi bedrag opgehaald voor het Hospice. En ook hier ging gezelligheid en samen sporten aan een goed doel hand in hand.

De definitieve opbrengst wordt 8 december bekend gemaakt. In de aula van Het Houtens wordt dan een snuffel- en kerstfair georganiseerd die de “week” afsluit. Tijdens deze fair zijn er weer mooie tweedehands spullen te koop samen met leuke kerstspullen. Dit alles wordt omlijst met live kerstmuziek, activiteiten en lekkere versnaperingen. De loten voor De Week van het Hospice waarmee er o.a. een fiets met trapondersteuning en een diner bij Heemstede kunt winnen zijn ook tot die tijd te koop. Wat heb jij over voor het Hospice?