Oktober = Trainingsmaand bij JCI Kromme Rijn 

JCI Kromme Rijn is een netwerkvereniging waarbij de ontwikkeling van jezelf en anderen centraal staat. In oktober staan er twee trainingen op onze agenda die we ook openstellen voor jou! In deze twee trainingen ga je actief aan de slag met de thema’s Invloed en body languages. Beide training zijn dus toegankelijk voor geïnteresseerden (tot 40 jaar) en vinden plaats in Houten. Er zijn geen kosten aan verbonden indien je je even registreert via jcikrommerijn@gmail.com. Aansluitend is er een kleine netwerkborrel aan de bar om de leden van JCI Kromme Rijn beter te leren kennen. Lijkt het jou leuk om met mensen uit diverse beroepsgroepen kennis te maken en meer te weten over JCI? Meld je dan aan voor één of beide avonden.

3 oktober: training invloed
We worden dagelijks beïnvloed door collega’s en verkopers. Maar kun jij iemand ook succesvol beïnvloeden? Tijdens deze training wordt hierop ingegaan. Het boek ‘Invloed’ van Cialdini staat hierbij centraal waarmee de kracht van beïnvloedingsmethodes worden verklaard en vertaald naar bruikbare tips. Hierdoor kun jij je eigen impact vergroten. Denk hierbij aan: wederkerigheid, consistentie, sociale bewijskracht, sympathie, autoriteit en schaarste. Laat jezelf overtuigen tijdens deze interactieve training bij JCI Kromme Rijn.

17 oktober: Bodylanguage
De kunst van non-verbale communicatie. Tijdens de training body language beland je in de wondere wereld van de lichaamstaal: wat is dat nu eigenlijk, hoe herken ik het, en vooral: wat kan IK daarmee doen? Na het volgen van deze training ben je (meer) in staat om non-verbale signalen bij anderen te herkennen en deze signalen te interpreteren. Daarnaast ga je bewuster met je eigen body language om. Je kunt jouw “boodschap” versterken in plaats van onbewust ontkrachten.

JCI Kromme Rijn
De organisatie is in handen van JCI Kromme Rijn. Een netwerkorganisatie die geworteld is in Houten, waarbij jonge ondernemende mensen naast hun professionele werkzaamheden actief betrokken willen zijn in de maatschappij. JCI is een internationaal netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor mensen tot 40 jaar, met als motto ‘Learning by doing’. Persoonlijke ontwikkeling, (inter)nationaal, business, fun en het bedienen van goede doelen staan centraal. Lijkt het je leuk en wil je meer weten stuur dan een mail aan jcikrommerijn@gmail.com.