JCI Awards 2017!

Ook dit jaar konden werden de JCI Awards weer uitgereikt, om te laten zien wat deze toppers hebben bereikt!

“Star of the Year Award” – Faysal Abood

Dit jaar ben jij aan de studie tot Laborant begonnen in Utrecht. Een geweldige stap dat jij besloot om deze opleiding in het Nederlands te volgen. Dit is ontzettend knap omdat je pas sinds 2014 in Nederland woont. De eerste 9’s zijn al behaald, wat een geweldig resultaat, JCI is trots op je! Hierdoor ben jij de Star of the Year van 2017.

“De Vuur uit je sloffen Award” – Carmen IJkema

Jij hebt de afgelopen maanden letterlijk het vuur uit je sloffen gelopen voor onze website. Door jou kunnen wij weer trots zijn op onze site. Daarbij heb je dit jaar een training georganiseerd en zelf een rondleiding gegeven bij PostNL. Voor volgend jaar staat de training websitebeheer al op het programma. Wat een geweldig inzet! Vuur uit je sloffen Award is meer dan verdiend!

“Bear of the year Award” – Jennifer Nap

In het begin van het jaar heb jij jezelf volledig ingezet voor het project met de statushouders in Houten. Van behangen tijdens de klusserslunch tot het organiseren van de Round Table middag met de bewoners. Hierbij ben jij de verbindende factor geweest tussen de alle partijen. Bedankt voor jouw inzet!

“Licht uit, projector aan Award” – Patrick Willemse

Jouw enorme motivatie is zichtbaar vanaf de eerste kennismaking met JCI Kromme Rijn. Tot nu toe ben je bijna bij alle activiteiten aanwezig geweest. Niets is voor jou teveel! Daarbij ben je dit jaar ook betrokken bij het project van de schaatsbaan. Jouw inzet is geweldig, ga zo door!